Stranden til David Silva: Fotballspilleren støtter utbyggingen av Anfi Tauro i sin hjemby

Europe Uncategorized

Luksusstranden ved Anfi Tauro kommer til å være en virkelighet før slutten av dette året. Prosjektet for oppbygging av dette nye turistområdet sør på Gran Canaria vil innebære en investering på over seks millioner euro, etter at den offisielle konsesjonen endelig  ble gitt for en minimumsperiode på 50 år.

11
2
3
4
5

Det har tatt nesten to tiår å skaffe alle de nødvendig administrative tillatelsene og prosjektet inkluderer en strandpromenade som vil binde sammen strendene Playa del Cura og Amadores. Ved å skifte ut steingrunn med sand vil det nye området bli rundt 300 meter langt og 50 meter bredt, noe som gjør det nesten dobbelt så stort som det nåværende strandområdet.

Strandprosjektet Anfi Tauro, somi presenteres av Anfi sin ambassadør, David Silva, vil også inneholde en marina med 400 båtplasser, diverse hotellkomplekser med inntil 7 500 sengeplasser og et shoppingområde på 18 000m².

Etter mange års venting på at administrative reformer skulle bli iverksatt og byråkratiske hindringer fjernet, forklarer daglig leder ved Anfi Group Jose Luis Trujillo at “Anfi-drømmen fortsetter med oppbyggingen av en strand som kommer til å være en referanse for turisme og fritid på Kanariøyene”.

Dette er et unikt initiativ som leder veien for den fremtidige utviklingen av hele prosjektet Anfi Tauro. “Vi har endelig en klar horisont for denne investeringen, som byplanleggingsmessig ble påbegynt allerede i november 1987 og som kommer til å skape arbeidsplasser og rikdom for Gran Canaria,” understreker Trujillo. Da David Silva kastet det første spadetaket med sand utover den fremtidge stranden, benyttet han anledningen til å anerkjenne “Anfi sitt harde arbeid for å møte prosjektets høye standarder for kvalitet og infrastruktur”.

Faktum er at Silva har et dobbelt bånd til Anfi, siden hans mor arbeidet for gruppen i flere år. “Jeg er veldig stolt av å representere Anfi og kunne gi min støtte til dette spennende prosjektet, som jeg er sikker på at kommer til å bli like utrolig som Anfi del Mar. Anfi er et sted som jeg er spesielt glad i, siden min mor var en del av den store Anfi-familien i mange år”, uttrykket Silva.

Anfi Taurodalen, hvor det som en del av langtidsprosjektet vil ble bygget en rekke resorter, kommer til å bli en virkelig attraksjon for turister som besøker området. Infrastrukturen som blir utbygget vil gjøre det mulig å tilby førsteklasses overnatting og samtidig forvandle Tauroravinen. De første trinnene av prosjektet har allerede blitt fullført, med byggingen av resorten Anfi Emerald Club og to golfbaner.

Dette bemerkelsesverdige prosjektet kommer til å kompletteres med en ambisiøs ny byplan, som er uten sidestykke innenfor turistnæringen og som vil innebære en viktig økning i arbeidsplasser for lokalbefolkningen.

“Det neste trinnet består i en tid med hardt arbeid for å konsolidere prosjektet, som kommer til å bringe kvalitet og bærekraftig utvikling til området. Vi kommer til å konsentrere alle våre krefter på å gjøre Anfi Taurodalen til en turistattraksjon på verdensbasis,” konkluderte Trujillo.

Det kommer til å bli offentliggjort jevnlige oppdateringer om prosjektets fremgang både på nettstedet til Anfi og i sosiale medier.

Besøk vårt nettsted og sosiale medier for siste nytt og oppdateringer:

Web: www.anfi.com

Facebook: http://www.facebook.com/AnfiGroup
TripAdvisor:
Twitter: https://twitter.com/AnfiGroup
Google+: https://plus.google.com/117474369799208388272/post
Instagram: http://instagram.com/anfigroup
Pinterest: http://www.pinterest.com/anfigroup
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/anfi-group
Vimeo: http://vimeo.com/anfigroup
YouTube: http://www.youtube.com/user/AnfiGroup