David Silvas strand: Fotbollsspelaren stöder utvecklingen av Anfi Tauro, hans hemort

Europe Uncategorized

Den lyxiga stranden vid Anfi Tauro blir en realitet före årets slut. Projektet för byggandet av detta nya turistområde på södra Gran Canaria innebär en investering på över sex miljoner Euros sedan den officiella tillåtelsen garanterats för en period på minst 50 år.

11
2
3
4
5

Detta initiativ har tagit nästan två årtionden för att skaffa alla nödvändiga administrativa tillstånd och kommer att innehålla en strandpromenad som sammanför Playa del Cura stranden med Amadores.

Den nya platsen kommer att vara ungefär 300 meter lång och 50 meter bred, nästan dubbelt så stor som nuvarande område genom att man bytar ut stenar mot sand. Anfi Tauros strandprojekt, som kommer att presenteras av David Silva, Anfis ambassadör, kommer också att bestå av en småbåtshamn med 400 förtöjningsplatser, flera byggnader med upp till 7.500 sängar och 18,000m² shoppingområde.

Efter många års väntan på administrativa reformer och borttagande av byråkratiska hinder, “fortsätter Anfis dröm med byggandet av en strand som blir  en referens för turismen och en fritidsdestination på Gran Canaria” förklarar Jose Luis Trujillo, VD för Anfigruppen; detta är ett “unikt” initiativ som visar vägen för en framtida utveckling av  Anfi Tauro projektet.

“Slutligen, finns en tydlig horisont för denna investering, en stadsplanering som startade i November 1987 och som kommer att skapa arbetsmöjligheter och välstånd för Gran Canaria” understryker Trujillo.

David Silva för sin del var först med att kasta en spade sand på den framtida stranden och han uttryckte det så här “Anfis hårda arbete och ansträngning gör att man kan erbjuda en hög standard av kvalitet och infrastruktur”. I själva verket är Silvas relation med Anfi dubbelt så stor eftersom hans mor en gång arbetat för gruppen under en hel del år.

“Jag känner mig mycket stolt över att representera Anfi och över att stödja detta spännande projekt och jag är säker på att det blir lika fantastiskt som Anfi del Mar.  Anfi är en plats som jag är speciellt förtjust i eftersom min mor var en del av denna stora familj under många år”, förklarade Silva.

Anfi Tauro dalen, där man kommer att bygga olika semesterdestinationer under utvecklingen av ett projekt på lång sikt, blir en attraktion för turister som besöker området. Den resulterande infrastrukturen kommer också att erbjuda ett förstklassigt boende och kommer att förändra Tauroravinen. De första stegen i projektet har redan åstadkommits med byggandet av Anfi Emerald Club destinationen och två golfbanor.

Dessa anmärkningsvärda framsteg kommer att kompletteras med en ambitiös urban utveckling som ännu inte existerat i branschen och detta kommer att betyda en betydande ökning av arbetstillfällen för den lokala befolkningen. “Nästa steg blir hårt arbete för att befästa projektet, som kommer att ge kvalitet och hållbarhet till området. Alla ansträngningar koncentreras på att göra Anfi Tauro Dalen till en världsomspännande turistattraktion” avslutade Trujillo.

Det kommer att bli regelbundna uppdateringar om detta projekts framsteg på både Anfis hemsida och i sociala medier.

Besök vår hemsida och sociala medier för senaste nyheter och uppdateringar:

Web: www.anfi.com

Facebook: http://www.facebook.com/AnfiGroup
TripAdvisor:
Twitter: https://twitter.com/AnfiGroup
Google+: https://plus.google.com/117474369799208388272/post
Instagram: http://instagram.com/anfigroup
Pinterest: http://www.pinterest.com/anfigroup
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/anfi-group
Vimeo: http://vimeo.com/anfigroup
YouTube: http://www.youtube.com/user/AnfiGroup