David Silva’s strand: De voetballer steunt de ontwikkeling van Anfi Tauro, zijn geboorteplaats

Europe Uncategorized

Het luxe strand bij Anfi Tauro zal aan het eind van dit jaar werkelijkheid worden. Een project voor de aanleg van dit nieuwe toeristische gebied in het zuiden van Gran Canaria betekent een investering van meer dan zes miljoen euro nadat de officiële concessie uiteindelijk gegarandeerd werd voor een minimale periode van 50 jaar.

11
2
3
4
5

Het initiatief, waarvoor het bijna twintig jaar geduurd heeft om alle benodigde administratieve vergunningen bijeen te krijgen, bestaat onder andere uit een promenade langs de zee die het strand Playa del Cura met Amadores verbindt. De nieuwe locatie is ongeveer 300 meter lang en 50 meter breed en verdubbelt bijna het huidige gebied door de stenen te vervangen door zand.

Het project van het Anfi Tauro strand zal worden gepresenteerd door David Silva, Anfi’s ambassadeur, en omvat ook een jachthaven met 400 ankerplaatsen, meerdere complexen met meer dam 7500 bedden en een winkelzone van 18,000 m².

Na jarenlang wachten op administratieve hervormingen en het nemen van bureacratische hindernissen, “gaat de Anfi droom verder met de aanleg van een strand dat een modelbestemming voor toerisme en recreatie op Gran Canaria zal worden” zegt Jose Luis Trujillo, CEO van de Anfi Group; dit is een “uniek” initiatief dat leidt tot de toekomstige ontwikkeling van het Anfi Tauro project.

“Er is ten minste een duidelijke horizon voor deze investering, waarvan de urbanistische plannen dateren uit november 1987 en dat werkgelegenheid en welvaart voor Gran Canaria zal brengen” benadrukt Trujillo. David Silva, van zijn kant, die de eerste een schep zand op het toekomstige strand wierp, erkende “Anfi’s werk en inspanningen om een hoge standaard voor kwaliteit en infrastructuur te bereiken”. Silva’s band met Anfi is in feite dubbel want zijn moeder werkte gedurende meerdere jaren voor de groep.

“Ik ben er trots op dat ik Anfi vertegenwoordig en dit stimulerende project kan steunen. Ik weet zeker dat het net zo’n succes als Anfi del Mar zal worden. Anfi is een plek waarvoor ik een heel speciale genegenheid voor voel omdat mijn moeder vele jaren deel uitmaakte van deze grote familie”, zei Silva.

Anfi Tauro vallei, waar de bouw van verschillende resorts in het project op lange termijn zal worden ontwikkeld, zal een attractie zijn voor toeristen die het gebied bezoeken. De te realiseren infrastructuur zal ook eersteklas accommodatie bieden en het Tauro ravijn grondig wijzigen. De eerste fasen van dit project zijn al uitgevoerd met de bouw van het Anfi Emerald Club resort en de aanleg van twee golfbanen.

Deze opmerkelijke vordering zal afgerond worden met een ambitieuze stedelijke ontwikkeling zoals nooit eerder vertoond in deze branche en betekent een belangrijke bron van de werkgelegenheid voor de mensen in dit gebied.

“De volgende stap is hard werken om dit project te consolideren, dat het gebied kwaliteit en duurzaamheid zal brengen. Alle inspanningen zijn erop gericht om de Anfi Tauro vallei in een wereldwijde attractie voor toeristen te maken” zegt Trujillo.

Er zal regelmatig bijgewerkte informatie over de voortgang van dit project worden verstrekt zowel op de website van Anfi en de sociale media.

Bezoek onze website en onze sociale media voor het laatste nieuws en bijgewerkte informatie:

Web: www.anfi.com

Facebook: http://www.facebook.com/AnfiGroup
TripAdvisor:
Twitter: https://twitter.com/AnfiGroup
Google+: https://plus.google.com/117474369799208388272/post
Instagram: http://instagram.com/anfigroup
Pinterest: http://www.pinterest.com/anfigroup
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/anfi-group
Vimeo: http://vimeo.com/anfigroup
YouTube: http://www.youtube.com/user/AnfiGroup