ALVAREZ & MARSAL KASVATTAA EUROOPASSA JALANJÄLKEÄÄN UUDEN POHJOISMAIDEN TOIMINTAUSUUNNITELMAN JULKAISUN MYÖTÄ

Europe Uncategorized

Alvarez & Marsal (A&M), maailman johtava ammatillisten palveluiden tarjoaja, on julkaissut uuden, Pohjoismaita koskevan toimintasuunnitelmansa ja osoittanut Jörg Weidenfeld yrityksen Pohjoismaiden yksikön toimitusjohtajaksi.

Jörg Weidenfeld liittyy osaksi A&M:ää uudelleen Pohjoismaiden toimitusjohtajana

Weidenfeldin nimittäminen korostaa A&M:n alituisesti  laajenevaa palveluiden tarjontaa yrityksille ympäri Pohjois-Eurooppaa. Poikkeava taloudellinen tilanne ja putoavat öljyn hinnat tulevat olemaan haaste tulevaisuudessakin, mutta on myös odotettavissa, että erityisesti Pohjoismaissa on mahdollisuuksia kasvulle. Weidenfeld tulee alustavasti keskittymään toiminnallisiin ja taloudellisiin ratkaisuihin, joiden avulla A&M voi maksimoida Pohjoismaissa toimivien yritysten ja rahoituslaitosten arvon.
Weidenfeld palaa osaksi Alvarez & Marsalia, jossa hän vietti kolme vuotta rakenneuudistusten neuvonantajana vuosien 2007 ja 2009 välisenä aikana. Hän tuo mukanaan yli 15 vuoden kokemuksen ylimmästä johdosta rakenneuudistusten, liiketoimintastrategian ja liiketoiminnan parantamisen parissa, johon kuuluu lukuisat, väliaikaiset asemat hallinnollisissa tehtävissä. Hän on työskennellyt useilla eri teollisuudenaloilla, joihin lukeutuu teollinen valmistus, jälleenmyynti, autoteollisuus ja logistiikka-ala.

Tony Alvarez III, Toimitusjohtaja, Alvarez & Marsal, sanoi: “Vuonna 2016 eurooppalaisten yritysten mahdollisuudet muutoksiin, markkinoiden häiritsemiseen, virtaviivaistumiseen ja asiakaskeskeisyyden lisäämiseen moninkertaistuvat. Tätä taustaa vasten Jörgin nimeäminen tulee loistavaan aikaan. Olemme iloisia siitä, että taas eräs A&M:n entisistä oppilaista palaa työskentelemään yritykselle. Jörg tuo mukanaan runsaasti kokemusta useilta eri sektoreilta ja hän tulee vahvistamaan suorituskykymme parantamisen mahdollisuuksia huomattavasti Skandinavian alueella.”

Jörg Weidenfeld lisäsi: “A&M on maailmanlaajuisesti tunnettu sen suorituskyvyn parantamiseen ja yritysten muuttamiseen liittyvistä valmiuksista; tästä syystä lähdin itse mukaan yrityksen toimintaan vuonna 2007 ja sen perintö – sen kasvun rinnalla muille dynaamisille alueille – veti minut takaisin yrityksen toimintaan. Yrityksen laajeneminen Euroopassa on kehittynyt dramaattisesti ja laajentunut siitä, kun itse olin yrityksen toiminnassa viimeksi mukana ja odotan innolla sitä, miten pääsen käyttämään kokemustani Skandinavian alueella tuomaan A&M:n ainutlaatuisen tarjonnan yrityksille ympäri Skandinaviaa ja jatkamaan yrityksen kasvua Euroopassa.

Ennen A&M:n liittymistä Weidenfeld toimi vastuunalaisena yhtiömiehenä Nordic Restructuring Oy:ssä, joka oli hänen oma rakenneuudistuksien ja suorituskyvyn parantamiseen liittyvään neuvontaan keskittynyt yritys Suomessa.

Yritykset, sijoittajat ja julkiset hallintoelimet ympäri maailmaa kääntyvät Alvarez & Marsalin (A&M) puoleen, kun perinteiset lähestymistavat eivät enää tuota tulosta.

Vuodesta 1983 asti yksityisomistuksessa ollut A&M on maailman johtava ammatillisten palveluiden tarjoaja, joka parantaa suorituskykyä, antaa mahdollisuuden tehdä täydellisen suunnanmuutoksen ja tarjoaa neuvontapalveluita organisaatioille, jotka pyrkivät muuttamaan toimintojaan, sinkoamaan kasvun taivaisiin ja kiihdyttämään tuloksia päättävien toimien avulla. Meidän ammattitaitoiset osaajamme ovat kokeneita, maailmanluokan konsultteja ja alan asiantuntijoita, jotka tekevät rakenneuudistusten avulla muutoksesta yritykselle uuden mahdollisuuden, auttavat hallitsemaan riskejä ja näyttämään yrityksen todellisen arvon jokaisessa vaiheessa.

Kun toiminnalla on merkitystä, löydät meidät osoitteesta www.alvarezandmarsal.com 

Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä