Jelly Belly Sponsort Europese Tour Kina Grannis – Kick Off YouTube Sensatie Februari concerten

Europe Uncategorized

Na het overweldigende online succes van werelds eerste stop-motion videoclip waarbij meer dan een kwart miljoen Jelly Belly® jelly beans een rol spelen, kondigt Jelly Belly de sponsoring aan van muzieksensatie Kina Grannis’s “In Your Arms” Europese Tour in Februari.

De gecompliceerde en gedetailleerde scenes in de videoclip zijn volledig gemaakt van Jelly Belly beans en zijn opgenomen met behulp van stop-motion animatie.

Jelly Belly zal het transport van Grannis door heel Europa tijdens haar tournee sponsoren, welke begint op 1 Februari in Dublin, Ierland. Na Ierland, zal Grannis tour stops maken in Engeland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, België, Denemarken en Duitsland en eindigt op 25 Februari in Madrid, Spanje.
Zaterdag 11 februari a.s. in de Melkweg, Amsterdam Tijdens haar toernee, zal Grannis updates twitteren over haar tour vanaf haar Twitter account, www.twitter.com/kinagrannis.

Voor meer informatie over Kina Grannis of haar Europese Tour, bezoek haar website www.kinagrannis.com. Om te zien hoe haar “In Your Arms” videoclip gemaakt is van 288,000 Jelly Belly jelly beans, bekijk Making of “In Your Arms” video op YouTube.

Additionele informatie over Jelly Belly is verkrijgbaar via contact@copar.nl or on Facebook Jelly Belly Netherlands