Mash Ordnar Verifone-partnerskap för att Ge Nya Betalningslösningar till Handlare och Konsumenter i Hela Europa

News Uncategorized

Mash annonserar ett paneuropeiskt partnerskap medVerifone  (NYSE: PAY) idag för att ge en “betala senare” lösning för användning i detaljhandelsbutiker över hela Europa. Tjänsten erbjuder konsumenten ett enkelt alternativ att betala senare för köp medan handlarna omedelbart får betalt och kan växa sin verksamhet.

1

Det innovativa nya betalsättet låter konsumenter enkelt hoppa över betalning vid köptillfället genom att välja Mash-alternativet från en Verifone-enhet för omedelbar “on-boarding” och kreditgodkännande. Inom 14 dagar kommer kunden få en faktura för att betala beloppet till fullo eller välja att konvertera betalningen till en månatlig avbetalningsplan. Mash hanterar konsumentens finansiella skyldigheter så att verksamheterna kan dra fördel av att få betalt omedelbart och istället fokusera på att hjälpa sina kunder.

“Dagens in-store finansieringslösningar ses inte som en konkurrensfördel av företagsägare därför att de är svåra att använda och skapar mycket friktion vid köptillfället,” berättar James Hickson Group CEO för Mash. “Vi tänkte att detta behövde förändras. Alltsedan vi lanserade vårt initiala pilotprojekt med Verifone i Finland, har företag lagt märke till tjänstens enkelhet och förmåga att säkra mer fyllda kundvagnar. Vi har sett stor dragningskraft sedan pilotprojektet i november och samarbetar nu med hundratals handlare över en rad marknadssegment. Vi fokuserar nu på att skala upp projektet avsevärt i första kvartalet 2018 och på att stärka verksamheter över hela Europa.”

“För både handlare och konsumenter, understryker vårt partnerskap med Mash vår förmåga att leverera differentierade upplevelser via Verifone Connect , en fullständigt integrerad global produkt som hjälper handlare starta, driva och växa sina verksamheter långt bortom att ta emot betalningar,” säger Nathan Gill, Vice President of Digital Services, Verifone Europe. “Verifone Connect finns tillgängligt på alla Verifone Engage Carbon och utvalde VX enher.

“Vår djupa insikt inom FinTech parat med Verifones säkra och öppna plattform, skapar riktiga möjligheter att leverera disruptiva lösningar för både konsumenter och handlare,” berättar Hickson. “PSD2 tillhandahåller nästa generations teknologi för kundautentisering och potentialen att erbjuda skräddarsydda, småföretagslån i realtid till handlare. Dessa är klara exempel på var vi behöver titta för att ge värde och fortsätta omvandla betalnings och handelsupplevelsen.”

Mash har legat i framkant inom FinTech-innovation sedan 2007. Vi använder våra avancerade och patentskyddade algoritmer, maskininlärningskapacitet och automatiserade plattform för att leverera överlägsna finans- och betalningslösningar till tusentals kunder varje dag. VI arbetar hårt för en teknologidriven framtid där varje transaktion är sömlös, flexibel och bekymmerslös. Idag är Mash ett av Europas ledande FinTech-bolag.

Mash.com | press@mash.com | @MashComOfficial