Epyon toob turule liidesed, mis võimaldavad integreerida elektrisõidukite kiirlaadijad keskjuhtimissüsteemidega

Technology Uncategorized

Terra DC laadijad toetavad OCPP ja muid juhtivaid võrguprotokolle.

Epyon Power (http://www.epyonpower.com ), Euroopa juhtiv elektrisõidukite intelligentsete kiirlaadimislahenduste pakkuja teatas täna ühilduvuse saavutamisest Open Charge Point Protocoliga (OCPP) ning ütles, et vastavus saavutatakse ka teistele levinud keskusega integreerimise standarditele.

Epyoni Terra laadimisjaamad on esimesed DC-laadijad, mis ühilduvad levinud vabakasutusstandardiga OCPP. Ühilduvus selliste protokollidega võimaldab teenuseoperaatoritel ühendada Epyon Terra laadimisjaamad oma keskusega, võimaldades reaalajas kasutaja autentimist ja autoriseerimist ning mitmesuguseid laadimisega seotud funktsioone.

Epyon toob turule ka valiku keskussüsteemide liideseid, mis toetavad eraprotokolle, sh POD Point Ltd protokoll POD Point Network. Kõik Terra DC kiirlaadimissüsteemid on varustatavad sisseehitatud RFID lugejaga, mis võimaldab tuvastada kasutajaid võrgulingi kaudu kaardi abil mis tahes keskussüsteemis.

“See uuendus aitab operaatoritel meie võrgulahendusi maksimaalselt ära kasutada. See võimaldab neil oma laadimistegevust sujuvalt olemasolevasse keskusesse integreerida, mis suurendab nende tõhusust ja paindlikkust,” ütles Epyoni tehnikadirektor Wil van Gils. “See funktsioon on varsti kättesaadav kõigile laadimisvõrguoperaatoritele, sõltumata sellest, millist keskussüsteemi nad kasutavad.”

“Meil on hea meel Epyoni toetuse üle avatud OCPP protokollile. Logica on välja töötanud OCPP-põhise keskussüsteemi nimega Chargepoint interactive Management System (CiMS). CiMS oli juba olemas tavalisel AC-laadimisel; nüüd on see kättesaadav ka DC-kiirlaadimisvõrkude operaatoritele,” ütles juhtiva äri- ja tehnoloogiliste teenuste pakkuja Logica kommertssektori tegevdirektor Rob Leijn.

Epyoni Terra DC-kiirlaadimislahendused suudavad laadida elektrisõiduki aku kõigest 15 kuni 30 minutiga – tavalise elektrikontakti kaudu laadides võtaks see aega kaheksa tundi. Terra süsteemid pakuvad enneolematuid ühendamisvõimalusi, aidates operaatoritel käitada oma laadimisvõrke tõhusamalt, sealhulgas teostada kaughooldust ja laadimisprotsessi haldust. Epyoni võrguahendused tagavad kõrgeima andmekaitsetaseme läbi selliste tehnoloogiate nagu TLS ja X509 sertifikaadid.

Hollandis Rijswijkis asuv Epyon Power on Euroopa juhtiv elektriautode intelligentsete kiirlaadimislahenduste pakkuja. Toetudes oma pikaajalisele uuenduste ajaloole loome, turundame ja tarnime veebi kaudu hallatavaid akulaadimissüsteeme, mis aitavad meie äriklientidel muuta ambitsioonid ärieduks, ajendades samal ajal kasvama kogu elektrisõidukite turgu.