Onmisbaar op reis – Travel Voice Translator, de vertaal-app voor 66 talen

Technology Uncategorized

Met “Travel Voice Translator” hebt u op de iPhone, iPad of iPod touch altijd uw persoonlijke tolk bij de hand. Deze is heel eenvoudig in gebruik: De gebruiker spreekt een zin direct in de microfoon en kan reeds na enkele seconden de vertaling op zijn apparaat horen.

De clou: Het principe werkt ook via Bluetooth-chat in een dialoog van twee apparaten! De app vertaalt in maximaal 66 talen, beschikt over 53 stemmen en helpt op deze manier mensen die op reis zijn, ook in het buitenland duidelijk te maken, wat ze bedoelen.

“Travel Voice Translator”, alles op een rijtje:

• Universele app voor iPhone, iPod touch en iPad
• Spraakherkenning voor 33 talen, vertaling voor 66 en spraakweergave voor 38 talen (met 53 stemmen)
• Archief voor vertaalde dialogen (ook met audio) in offline mappen zorgt voor onafhankelijkheid van het internet
• Meertalige conversatie niet alleen op één apparaat maar ook via Bluetooth op twee verschillende iPhones
• Eenvoudige bediening: Tekst dicteren, gewenste vertaling beluisteren
• Heeft een internetverbinding nodig tijdens het invoeren, vertalen en voorlezen van de dialogen
• Actieprijs € 0,89 (normale prijs: € 4,49)

Wat is het verschil tussen de “Travel Voice Translator” en andere vertaal-apps:

• De app maakt het mogelijk, via Bluetooth met elkaar te communiceren – zonder spraakbarrières. De app zoekt naar iOS-apparaten met de “Travel Voice Translator”, die zich in de buurt bevinden. Nu is het mogelijk, in de eigen taal in het i-apparaat te spreken. De gesprekspartner hoort vervolgens de vertaling op zijn eigen apparaat en antwoordt ook via zijn eigen apparaat.
• Het bijzondere, naast de voor patent aangemelde Bluetooth-chat is het nieuwe offline-archiefsysteem. Reeds vertaalde zinnen en de hierbij behorende spraakweergave kunnen offline worden opgeslagen. Deze staan in de toekomst dan ook zonder bestaande internetverbinding ter beschikking. De mappen kunnen zelf worden gecreëerd en benoemd, zodat stapje voor stapje een persoonlijk archief voor vertaalde zinnen ontstaat.

Ongeacht of u nu op reis bent, tijdens het werk of als u buitenlandse vrienden ontmoet: Wie wilt communiceren, moet ook in vreemde talen kunnen zeggen, wat hij wil. En dat is nu helemaal geen probleem meer, want met de “Travel Voice Translator” van Linguatec kunnen gebruikers nu gebruik maken van een extreem eenvoudig te bedienen vertaalhulp.

Zodra de bron- en doeltaal in de instellingen zijn aangegeven, is het voldoende, een zin direct in de microfoon van het Apple-apparaat te spreken. De app herkent automatisch de tekst en schrijft deze in woorden op het beeldscherm. Alternatief kan de tekst ook direct worden ingetypt. Als u een internetverbinding hebt, duurt het slechts luttele seconden, voordat de gewenste vertaling op het beeldscherm verschijnt. Deze kan vervolgens ook worden voorgelezen.

Belangrijke links:

Productpagina “Travel Voice Translator”

“Travel Voice Translator” Tips             

“Travel Voice Translator”  FAQs              

Beeldmateriaal rondom de “Travel Voice Translator” voor pers en bloggers

Video “Hoe werkt de Travel Voice Translator”

“Travel Voice Translator” link in de iTunes App Store

Linguatec GmbH is een toonaangevende producent van spraaktechnologie-oplossingen. De kernproducten zijn spraakherkenning, taalfunctie en automatische vertaling. Tot nu toe is Linguatec het enige bedrijf dat drie keer met de European Information Technology Prize werd onderscheiden.

Als u de Travel Voice Translator zelf wilt proberen, kunt u ons gewoon een e-mail sturen. Wij sturen u graag een promo-code toe.