Epyon tuo markkinoille käyttöliittymiä taustatoimintojen liittämiseksi sähköajoneuvojen pikalatureihin

Technology Uncategorized

Terra DC -latausasemat tulevat tukemaan OCPP:tä ja muita johtavia verkkoprotokollia.

Epyon Power (http://www.epyonpower.com), Euroopan johtava sähköajoneuvoille tarkoitettujen älykkäiden pikalatausratkaisujen toimittaja, ilmoitti tänään yhteensopivuudesta OCPP-protokollan (Open Charge Point Protocol) kanssa ja kertoi, että se tulee tukemaan myös muita yleisesti käytettyjä taustatoimintojen sulauttamiseen käytettyjä standardeja.

Epyonin Terra-latausasemat ovat ensimmäisiä DC-latureita, jotka ovat yhteensopivia OCPP-protokollan kanssa, joka on laajasti käytetty, vapaasti käytettävissä oleva standardi. Tällaisten protokollien yhteensopivuuden avulla palveluoperaattorit voivat yhdistää kentällä olevat Epyonin Terra-asemat keskitettyihin taustatoimintoihinsa ja mahdollistaa reaaliaikaisen käyttäjätunnistuksen sekä muita lataukseen liittyviä toimintoja.

Epyon tuo markkinoille myös valikoiman taustatoimintojärjestelmille tarkoitettuja käyttöliittymiä, jotka tukevat yksinoikeudellisia protokollia, POD Point Ltd:n POD Point Network -protokolla mukaan lukien. Kaikki Terra DC -pikalatausjärjestelmät voidaan toimittaa sisäänrakennetulla RFID-lukijalla varustettuna, jonka avulla käyttäjät voivat helposti tunnistautua korttiaan pyyhkäisemällä mihin tahansa taustatoimintojärjestelmään verkkolinkin kautta.

”Tämä uusin lisä auttaa operaattoreita saamaan kaiken irti verkostoratkaisuistamme. Sen avulla he voivat liittää lataustoimintonsa saumattomasti jo olemassa oleviin taustatoimintoihin, ja siten lisätä niiden tehokkuutta ja joustavuutta,” kertoo Wil van Gils, Epyonin teknologiajohtaja. “Tämä ominaisuus on pian kaikkien latausverkoston operaattoreiden käytössä – heidän käyttämästään taustatoimintojärjestelmästä riippumatta.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Epyon tukee avointa OCPP-protokollaa. Logica on kehittänyt OCPP-pohjaisen taustatoimintojärjestelmän nimeltä Chargepoint interactive Management System (CiMS). CiMS-järjestelmää voitiin jo käyttää tavalliseen AC-lataukseen; nyt se on myös DC-pikalatausverkostojen operaattoreiden saatavilla,” sanoo Rob Leijn, johtavan yritys- ja teknologiapalveluyrityksen Logican kaupallisen sektorin toimitusjohtaja.

Epyonin Terra DC-pikalatausratkaisuilla sähköajoneuvon akku voidaan ladata niinkin lyhyessä ajassa kuin 15–30 minuutissa, kun taas tavallisen pistorasian avulla lataus kestää kahdeksan tuntia. Terra-järjestelmät tarjoavat ennennäkemättömän valikoiman liitäntämahdollisuuksia, latausprosessin etähuolto ja -hallinta mukaan lukien, joiden avulla operaattorit voivat ylläpitää latausverkostoaan tehokkaammin. Epyonin verkostoratkaisut varmistavat parhaan mahdollisen tietoturvatason kehittyneiden teknologioiden, kuten TLS- ja X509-sertifikaattien avulla.

Epyon Power, jonka pääkonttori sijaitsee Alankomaiden Rijswijkissä, on Euroopan johtava sähköajoneuvoille tarkoitettujen älykkäiden pikalatausratkaisujen toimittaja. Todistetut innovaatiosaavutuksemme perustanamme suunnittelemme, markkinoimme ja toimitamme verkon kautta hallinnoitavia akkujen latausjärjestelmiä auttaaksemme asiakkaitamme muuttamaan tavoitteensa kaupalliseksi menestykseksi ja edistääksemme sähköajoneuvomarkkinoiden kasvua kokonaisuudessaan.