Epyon lancerer interface til back-office integration af sine EV-hurtigopladere

Technology Uncategorized

Terra-opladerstationerne til jævnstrøm vil understøtte OCPP og andre førende netværksprotokoller.

Epyon Power (http://www.epyonpower.com), der er Europas førende leverandør af intelligente hurtigopladende løsninger til elektriske køretøjer, meddelte i dag, at de vil understøtte kompatibiliteten med OCPP (Open Charge Point Protocol) og siger, at de også vil implementere andre almindelige standarder til back-office integrering.

Epyons Terra-opladerstationer er de første jævnstrømsopladere, der er kompatible med OCPP, som er en bredt anvendt og åben standard. På grund af kompatibiliteten med sådanne protokoller kan tjenesteoperatørerne forbinde Epyon Terra-opladerstationer i felten med deres centraliserede back-office, hvilket muliggør brugergodkendelse i realtid samt godkendelse og mange andre opladningsrelaterede funktioner.

Epyon vil også lancere flere forskellige grænseflader til back-office systemer, der understøtter navnebeskyttede protokoller, herunder POD Point Network-protokollen fra POD Point Ltd. Alle hurtigopladende Terra-jævnstrømssystemer kan leveres med integreret RFID-aflæser, så brugerne blot skal køre deres kort igennem og således blive godkendt i ethvert back-office system via netværksforbindelsen.

“Denne nyeste tilføjelse hjælper operatørerne med at få mest muligt ud af de netværksbaserede løsninger. Hermed kan de problemfrit integrere deres opladningsopgaver i det eksisterende back-office, hvilket vil øge effektiviteten og fleksibiliteten,” sagde Wil van Gils, CTO for Epyon. “Denne mulighed vil snart være tilgængelig for enhver operatør af et opladningsnetværk – uanset hvilket back-office system der er tale om.”

“Vi værdsætter Epyons understøttelse af den åbne OCPP-protokol. Logica har udviklet et OCPP-baseret back-office system, der kaldes CiMS (Chargepoint interactive Management System). CiMS var allerede tilgængeligt til almindelig vekselstrømsopladning, men nu er det også tilgængeligt for operatører af hurtigopladende jævnstrømsnetværker,” sagde Rob Leijn, Managing Director Commercial Sector ved Logica, der er den førende servicevirksomhed inden for denne branche og teknologi.

Epyons hurtigopladende Terra-jævnstrømsløsninger kan genoplade et EV-batteri så hurtigt som 15 til 30 minutter, hvilket kan sammenlignes med otte timer, hvis der anvendes en almindelig stikkontakt. Terra-systemerne giver et udvalg af tilslutningsmuligheder uden lige, så operatørerne kan drive opladningsnetværket mere effektivt, herunder den fjernbaserede vedligeholdelse samt administrationen af opladningsprocessen. Epyons netværksbaserede løsninger sikrer det højeste niveau af datasikkerhed ved hjælp af avancerede teknologier, som f.eks. TLS og X509-certifikater.

Epyon Power er baseret i Rijswijk i Holland og er Europas førende leverandør af intelligente hurtigopladende løsninger til elektriske køretøjer. Vi bygger på vores innovation med dokumenterede resultater og designer, markedsfører og udvikler netværksadministrerede batteriopladningssystemer, så vores forretningskunder kan forvandle deres ambitioner til virksomhedsmæssig succes, og så vi samtidig kan skabe vækst på det generelle EV-marked.