RUNRIG ANNONCERER AFSKEDSKONCERT: En sidste mulighed for at se Runrig live

Music Uncategorized

Efter 45 år i musikbranchen, forbereder de skotske folk-rocksangerne sig på, at trække tæppet, for det der har været en helt usædvanlig karriere. Men før de gør det, vil bandet fejre med en afskedskoncert i Skotland næste august.

1
1

Med titlen The Last Dance, vil udendørskoncerten foregå i City Park, Stirling, Skotland op mod den spektakulære baggrund ved Stirling Castle, lørdag den 18. august 2018.

Markedsført som en af de allerstørste events bandet har været del af, vil showet blive en fejring af alt det betydningsfulde de har opnået, samt være en tak til deres loyale fans, der har fulgt Runrig gennem årtierne.

Runrig udgav deres 14. og endelige studiealbum The Story i 2016, og nu er beslutningen blevet taget om, at tiden er rigtig til at slutte cirklen, når det kommer til live musikken fra bandet. 

Calum Macdonald fra Runrig sagde: “Dette har været en stor og svær beslutning for os, men med tanke på den mangeårige succes og omstændighederne, føler vi at tiden er rigtig, for at få en positiv og festlig afslutning.”

Malcolm Jones sagde: “Selvom bandet som vi kender det vil ende, vil bandets ikoniske musik leve videre, og det samme vil Runrig som et brand. Individuelle medlemmer vil fortsat skrive sange, indspille og engagere sig i live optrædener, mens der er forskellige spændende Runrig arvsprojekter under udformning.” 

Les Kidger, Direktør for LCC Live, promotor for The Last Dance, sagde: “The Last Dance vil blive en vigtig begivenhed, en koncert for op til 25.000 fans der kan værdsættes i mange år frem. Spillelisten bliver højst sandsynligt lang, eftersom bandet håber at inkludere materiale fra de seneste fire årtier, når det stormer ud fra live scenen.” 

Billetter til The Last Dance bliver sat til salg kl. 10 fredag den 29. september, og er tilgængelige hos Ticketline (www.ticketline.co.uk: 0844 888 9991).

1. Billedtekst: Runrig’s afskedsshow er på City Park, Stirling, Skotland lørdag 18. august 2018. 

2. Det skotske folk-rockband Runrig har haft fænomenal succes gennem de sidste 45 år, og har udgivet mere end 20 live- og studiealbums, samt skabt en loyal fanbase især i Storbritannien, Tyskland og Skandinavien. 
Bandet består af sangskrivere Rory og Calum Macdonald, sammen med Skye guitarist Malcolm Jones og trommeslager Iain Bayne fra St Andrews. Forsanger, Nova Scotian, Bruce Guthro, kom til i 1998 efterfulgt af keyboardspiller Brian Hurren fra Falkirk. www.lcclive.co.uk – www.runrig.co.uk