Mash vahvistaa Verifonen kumppanuuden tarjoamalla uusia ”maksa myöhemmin” -ratkaisuja kauppiaille ja kuluttajille ympäri Eurooppaa

News Uncategorized

Mash julkisti tänään uuden yleiseurooppalaisen kumppanuuden Verifonen (NYSE: PAY) kanssa tarjotakseen “maksa myöhemmin” -ratkaisun käytettäväksi vähittäiskaupoissa Euroopassa. Palvelu tarjoaa kuluttajille helpon vaihtoehdon maksaa ostokset myöhemmin, samalla kun kauppiaat pääsevät lunastamaan maksut välittömästi ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

1

Uuden innovatiivisen ostomenetelmän avulla kuluttajat voivat luopua maksusta ostohetkellä yksinkertaisesti valitsemalla Mash-vaihtoehdon Verifone-laitteesta välittömään pikaviestintään ja luoton hyväksymiseen. Kuluttaja saa 14 päivän kuluessa laskun koko saldosta, tai vaihtoehtoisesti laskun voi muuttaa kuukausittaisiin maksueriin. Mash pitää huolen kuluttajan taloudellisista velvoitteista, jotta yritykset voivat hyötyä siitä, että maksut maksetaan välittömästi ja voivat keskittyä palvelemaan asiakkaitaan.

“Nykypäivän kaupalliset rahoitusratkaisut eivät näy yritysten omistajien kilpailuetuna, koska niitä on vaikea käyttää ja suuren kitkan luominen myyntipisteessä on hankalaa”, sanoo James Hickson Groupin toimitusjohtaja Mashistä. “Uskoimme, että tämän oli tarpeellista muuttua. Aloitettuamme ensimmäiset koeohjelmamme Verifonella Suomessa, yritykset ovat korostaneet palvelun yksinkertaisuutta ja kykyä varmistaa suuremmat ostokset. Olemme nähneet erinomaista kasvua marraskuusta lähtien ja olemme nyt mukana satojen eri kauppiaiden kanssa eri markkinasegmenteillä. Nyt keskitymme merkittävään skaalaukseen ensimmäisen vuosineljänneksen 2018 aikana ja innoittamaan yrityksiä kaikkialla Euroopassa.”

“Sekä kauppiaille että kuluttajille kumppanuutemme Mashin kanssa korostaa kykyä tuottaa eriytettyjä kokemuksia Verifone Connectin kautta, joka on täysin integroitu maailmanlaajuinen tuote, jonka avulla kauppiaat voivat aloittaa toimintansa ja kasvattaa liiketoimintaansa huomattavasti maksujen hyväksymisen lisäksi”, sanoo varapuheenjohtaja Nathan Gill Verifone Europen Digitaalipalveluista. “Verifone Connect on saatavana kaikilla Verifone EngageCarbon ja VX-laitteilla.

“FinTechin syvällinen näkemys Verifonen turvallisella ja avoimella alustalla luo todelliset mahdollisuudet tarjota mullistavia ratkaisuja sekä kuluttajille että kauppiaille”, sanoi Hickson. “PSD2 tuo uuden sukupolven asiakkaiden todentamistekniikan ja mahdollisuuden tarjota räätälöityjä, pienyritysten lainoja kauppiaille reaaliajassa. Nämä ovat selkeitä esimerkkejä siitä, mihin asioihin pyrimme lisäämään arvoa ja kuinka pyrimme yhä edelleen muuttamaan maksu- ja kauppiaskokemusta.”

Mash on ollut FinTech-innovaation eturintamassa vuodesta 2007 asti. Hyödynnämme omia kehittyneitä algoritmeja, koneen oppimisominaisuuksia ja automatisoitua alustaa tarjoamalla erinomaisia rahoitus- ja maksuratkaisuja tuhansille asiakkaille joka päivä. Työskentelemme kovasti teknologian tulevaisuuden eteen, joka tekee kaikista rahansiirroista saumattomia, joustavia ja huolettomia. Nykyään Mash on yksi Euroopan johtavista FinTech-yrityksistä.

Mash.com | press@mash.com | @MashComOfficial